top of page

Travelport pomáha. Potrebujete pracovať z domova? Rozdávame GalieoTerminal na 3 mesiace zadarmo 🎁

GalileoTerminal zadarmo na 3 mesiace

Pracujte v GDS Galileo z domova.

Milí užívatelia, celý náš tím je optimistický a veríme, že situácia okolo vírusu COVID-19 sa čoskoro zlepší. Snažíme sa hľadať spôsoby ako vám a nášmu odvetviu celkovo pomôcť a preto sme sa rozhodli dať vám k dispozícii GalileoTerminal na 3 mesiace zadarmo. Akcia sa vzťahuje na nové prístupy objednané do 31. marca 2020.



Veľa funkcionalít, ktoré vám uľahčia každodennú prácu

Pozrite sa na rýchly prehľad. Pridali sme niekoľko vylepšení na ktoré ste zvyknutí zo Smartpointu:


Viacriadková availabilita

Dostupné knihovacie triedy môžete zobraziť až v troch riadkoch. Jednoducho upravte predvolený počet riadkov v nastavení účtu.


Screen capture

GalileoTerminal vám umožňuje automaticky exportovať niekoľkostranovú odpoveď hosťovi. Kompletný text je zobrazený v modálnom okne, kde ho môžete buď vytlačiť alebo skopírovať do schránky. Export odpovede hosťovi spustíte kliknutím na modrú ikonku s šípkou dole, ktorú nájdete v záhlaví terminálového okna.


Príkaz automatického stránkovania (MDD)

GalileoTerminal podporuje unikátny príkaz MDD (tj. Move deep down), ktorý vie automaticky načítať všetky nasledujúce stránky a zobrazí v terminálovom okne kompletnú odpoveď hosťovi. Viacstránkové odpovede sú potom prehľadne zobrazené ako vo Smartpointe. To je užitočné keď si potrebujete rýchlo prezrieť stránky pomocníka ako pravidlá tarifu, zoznamy cestujúcich, activity report atď.


Obnovenie hesla

Ak stratíte prístup k svojmu účtu, nie je nič jednoduchšie ako si obnoviť heslo. Jednoducho kliknite na odkaz zabudnuté heslo? na prihlasovacej stránke.


Credit limit - odčítajte kredit priradený agentovi

Agentúrne admini môžu odpočítať kredit, ktorý bol predtým priradený určitému agentovi. Stačí zadať zápornú hodnotu (napr. -2000) a kliknúť na to isté tlačidlo, ktorým kredit pridávate.


Hoci mnohí z nás teraz v rámci všeobecných opatrení pracujeme z domu, náš tím funguje ako obvykle. Sme pripravení zodpovedať vaše otázky a podporovať vás pri každodennej práci :) Váš Travelport tím

0 comments
bottom of page