top of page

📣 Čo je nového v júli 2021 🔥



Čo je nového v júli 2021


Prinášame vám horúce novinky v GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, TripGatu, TripGate Mobile a Trip Manageru.


Ponúknite svojím zákazníkom ešte bohatší obsah. Zvýšte príjmy a ušetrite náklady. Inšpirujte a zapojte svojich klientov.

Viace Brand ponúk v TripGate


Kde? V TripGate.

Čo je nového? Aj korporátni cestujúci sú stále náročnejší. Keď rezervujú letenky cez váš nástroj, chcú nájsť ten najvhodnejší let a najlepšiu cenovú variantu. Teraz môžu, pretože TripGate zobrazuje branded fares z Travelport+. Stačí keď cestujúcí klikne na Viac tried.


Po kliknutí sa zobrazí tabuľka, kde cestujúci vidí všetky možnosti včítane indikácie, čidaný tarif zodpovedá nastavenej cestovnej politike.


Ako mi to pomôže? Vaši korporátni cestujúci ocenia, že im dávate možnosť výberu z o mnoho širšej ponuky letov. V rámci zvoleného letu si môžu vybrať z viacerých cenových variant.

Tlačítko pre zrušenie v detaile rezervácie

Kde? V GOL IBE, GOL Mobile, TripGate a TripGate Mobile. Čo je nového? Prihlásení cestujúci si teraz sami môžu zrušiť rezervácie, ktoré maj úvedené pod svojím účtom.

Ako mi to pomôže? Vďaka tomuto novému tlačítku pre zrušenie rezervácie sa môžu cestujúci obslúžiť sami, čo znamená menej práce a ušetrený čas pre vašich letenkárov.

 

Nové pravidlá pre nastavenie servisného poplatku

Kde? V GOL IBE, GOL Mobile, GOL API, TripGate a TripGate Mobile. Čo je nového? V nastavení servisného poplatku teraz môžete pridať pravidlá pre konkrétnu krajinu.

Okrem toho môžete niekoľkými spôsobmi nastaviť cestovnú triedu: či sa má pravidlo aktivovať pre nastavenú triedu a všetky vyššie triedy, alebo len pre vybranú triedu, alebo či sa má trieda použiť v itinerári aspoň raz.

Ako mi to pomôže? Tieto nové pravidlá pre nastavenie servisného poplatku vám umožňuje prispôsobiť vašu cenovú politiku a účtovať cestujúcim poplatky podľa pohodliazakúpenej služby.


Predávajte dodatočné služby Air Malta, Alitalia, Cyprus Airways, Gulf Air, LATAM Chile a Oman Air


Čo je nového? Náš tím pokračuje v certifikácií čím ďalej vätšieho množstva nových dodatočných služieb od rôznych dopravcov. Medzi najnovšie pridanými sú Air Malta (KM), Alitalia (AZ), Cyprus Airways (CY), Gulf Air (GF), LATAM Chile (LA) a Oman Air (WY).


Ako mi to pomôže? Vaši klienti získávajú ešte širšiu ponuku dodatočných služieb, ktoré si môžu zakúpiť k letenke, ktorú si vybavili cez vašu agentúru. Na podrobnosti o podporovaných službách sa môžete pozrieť zde.

 

Radi by ste sa na niečo spýtali? Budeme sa tešiť, že nám napíšete na produkty@travelportgds.cz

Váš Travelport

0 comments
bottom of page