top of page

Využite naplno svoj GDS a predávajte viac produktov a služieb


Milí užívatelia,


áno, presne tak. Pretože máte po ruke moderné GDS, je zbytočné tráviť čas na weboch tretích strán. Všetko, čo môžete potrebovať, máte k dispozícii na jednom mieste a v rámci jedného pracovného procesu - toho, na ktorý ste zvyknutí.


Naša najnovšia infografika vám jednoduchou a zrozumiteľnou formou ponúka návody a tipy, ako môžu vaši agenti predať pri každej príležitosti vďaka GDSu viac produktov a služieb, a tak čo najviac tak zvýšiť tržby.



Už ste unavení z toho, že musíte neustále odbiehať zo svojho systému, aby ste sa pozreli na tarify dopravcov, dodatočné služby, alebo ponuky hotelov a recenzie?


Nie ste sami.


76 % agentov sa aspoň príležitostne pozerá na stránky dopravcov, aby zistili, čo ktorá tarifa zahŕňa, a 80 % potvrdzuje, že hľadajú ponuky hotelov na weboch tretích strán.


Vďaka GDS riešeniu, ktoré máte pri svojej práci po ruke, to tak nemusí byť.


Publikovali sme nový eBook, ktorý odhaľuje, ako vám moderné GDS môže poskytnúť všetko, čo potrebujete, aby ste mohli počas celého procesu rezervácie zostať v jednom systéme a mohli svojim klientom ponúknuť širokú škálu cestovného obsahu, vrátane branded fares, hotelov a požičovní áut.


Začnite optimalizovať svoje konverzie ešte dnes!



Váš Travelport



0 comments
bottom of page