top of page

Oslávili sme 20. výročie založenia našej českej pobočky 🇨🇿🥂


V utorok 5. novembra sme v nádherných historických priestoroch Lobkowiczkého paláca na Pražskom hrade oslávili okrúhle narodeniny našej českej pobočky. Akcia začala popoludňajším workshopom, kde mali účastníci jedinečnú príležitosť vypočuť si a stretnúť sa s prednášajúcími na svetovej úrovni akými sú Tania le Moigne, riaditeľka spoločnosti Google pre Českú republiku, Maďarsko, Rumunsko a Slovensko, alebo ekonóm Tomáš Sedláček. Doplnili ich tiež odborníci z našej materskej spoločnosti Travelport, Aleksandra Tomaszewska (Senior Commercial Manager) a Mike Rock (Head of Europe, Air Partners), ktorí hovorili o trendoch v odvetví cestovného ruchu a o aktuálnej technologickej téme NDC.

Po workshopu nasledoval gala večer v Císárskom sále, kde sa k nám pripojili ďalší hostia z radov našich klientov, obchodných partnerov a priateľov. Pred večerou zhrnuli CEO Bohuslav Šantrůček spoločne s Jiřím Kožíškom (Sales Director, Travelport CZ / SK) a Ctiborom Pilnajem (Manager of eCommerce, Sales & Marketing) našu 20-ročnú históriu, načrtli plány do budúcnosti a poďakovali našim partnerom vrátane Terezy Maxovej a jej nadáciu , ktorú podporujeme už mnoho rokov.

Aby bol zážitok pre našich hostí maximálny, pripravili sme pre nich možnosť nahliadnuť po gala večery do súkromnej umeleckej zbierky roudnickej vetvy rodu Lobkowiczovcov.

Fotky si môžete prezrieť a stiahnuť tu. Prečítajte si pekné ohliadnutie za celým dňom v článku na portáli COT.

Všetkým hosťom moc ďakujeme za milú účasť a za to, že nám pomohli tento pre nás významný míľnik osláviť. Tešíme sa na skvelú spoluprácu aj v ďalších 20 rokoch!

Váš Travelport

0 comments
bottom of page