top of page

Travelport a Emirates uzavreli dohody o distribúcii obsahu bez príplatku, NDC obsahu a IT podpore



TLAČOVÁ SPRÁVA


Travelport a Emirates uzavreli dohody o distribúcii obsahu bez príplatku, NDC obsahu a o rozšírenej IT podpore


Langley, Veľká Británia, 1. júla 2021: Spoločnosť Travelport, svetový líder v predaji cestovného obsahu, a spoločnosť Emirates, jeden z najväčších medzinárodných leteckých dopravcov na svete, dnes oznámili, že uzavreli obchodnú dohodu, ktorá cestovným agentúram napojených na systém Travelport+ umožní od 1. 7. 2021 rezervovať rokmi Emirates skrz globálny distribučný systém (GDS) bez príplatku dopravcu. Obe spoločnosti navyše oznámili novú dlhodobú dohodu, ktorá umožní distribúciu NDC obsahu spoločnosti Emirates cez novú generáciu platformy Travelport+ a predĺženie existujúcej IT dohody.


Adnan Kazim, Chief Commercial Officer v spoločnosti Emirates povedal: "Máme radosť, že sme so spoločnosťou Travelport dospeli ku kľúčovej dohode, ktorá posunie naše desiatky rokov trvajúce partnerstvo na ďalšiu úroveň. Aj vďaka nedávnemu spusteniu Travelport+ upevní naše nové dohody pozícii Emirates ako dopravcu, ktorého preferujú tí cestujúci, ktorí chcú vysoko personalizované ponuky a prístup k tým najlepším destináciám po celom svete. Emirates a Travelport budú naďalej úzko spolupracovať na budúcich riešeniach predaja cestovného obsahu, ktoré ponúknu našim partnerom v rámci travel komunity služby, ktoré budú ešte lepšie a ešte viac šité na mieru ich potrebám."


S platnosťou od 1. 7. 2021 bude globálna sieť partnerov spoločnosti Travelport z radov cestovných agentúr automaticky pripojená k dedikovanému predajnému kanálu, ktorý umožní prístup k obsahu bez príplatku. Tieto agentúry budú mať pri vyhľadávaní a mena branded fares spoločnosti Emirates naďalej prístup ku graficky bohatému obsahu a tiež väčší prístup k dodatočným službám. To všetko vďaka dlhodobému predĺžení súčasnej dohody, ktorá zabezpečuje napojenie Emirates na predajné nástroj Travelport Rich Content and Branding.


Vďaka tejto dohode budú agentúry, ktoré sú napojené na Travelport+ a ktoré s oboma spoločnosťami podpíšu nové NDC zmluvy, budú mať tiež možnosť získať jednoduchší prístup k NDC obsahu a službám spoločnosti Emirates prostredníctvom Travelport Smartpoint a vylepšených Restful / JSON APIs. Travelport a Emirates ďalej vylepšujú technické NDC riešenia pre predajcov cestovných služieb po celom svete a sú teraz v procese vývoja vylepšených vlastností a funkcionalít, ktoré budú po svojom dokončení postupne predstavené.


Travelport bude tiež v rámci dohody naďalej poskytovať spoločnosti Emirates svoju technológiu pre naceňovanie, nákup a prevystavovanie leteniek, aby ju podporila v poskytovaní vylepšených možností nákupu a prevystavovanie v rámci vlastných interných predajných kanálov, vrátane NDC kanála a www.emirates.com.


Jason Clarke, Chief Commercial Officer, Travel Partners v spoločnosti Travelport, povedal: "Táto séria dohôd ukazuje odhodlanie oboch spoločností, Travelport a Emirates, zrevidovať spôsob, akým sa predáva cestovný obsah a posunúť hranice možného. Zdieľame víziu budúcnosti a vďaka našej dlhodobej spolupráci budeme naďalej rásť a silnieť. Spoločne sa tešíme na to, že dáme mnohým cestujúcim, ktorí sa teraz v lete a ďalej vracajú na oblohu tie najlepšie ponuky a zážitky."



Váš Travelport

0 comments
bottom of page